Πολιτική Απορρήτου

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επισκέπτεται τον Ιστοχώρο χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο χωρίς τη ρητή συναίνεσή του.
Ωστόσο, προκειμένου ο επισκέπτης/χρήστης να δύναται να πραγματοποιεί παραγγελίες και τυχόν καταστεί αποδέκτης ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού (πχ. Newsletters) που αποστέλλει η Εταιρία, ώστε να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και την Εταιρία καθώς και τις αγορές του και να τύχει στο μέλλον προνομίων από την Εταιρία συναινεί ρητά μέσα από την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην εγγραφή του στις υπηρεσίες του Ιστοχώρου και στην παραχώρηση των κάτωθι στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Διεύθυνση E-mail, Τηλέφωνο) στην Εταιρία ώστε να καταστεί πελάτης της. Επίσης, η Εταιρία δύναται να αρχειοθετεί τις τυχόν αγορές των χρηστών/επισκεπτών της προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες/επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στις τυχόν παραγγελίες τους.
Η Εταιρία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η τυχόν επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τη Εταιρία πραγματοποιείται με την ρητή συγκατάθεσή του χρήστη, για τους κάτωθι σκοπούς. Σκοπός της τυχόν επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τη Εταιρία είναι η παροχή δυνατότητας στους επισκέπτες/χρήστες του Ιστοχώρου να πραγματοποιούν παραγγελίες, να λαμβάνουν στο μέλλον ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) από την Εταιρία για θέματα που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες, επίσης η μελλοντική επικοινωνία ή ενημέρωση τους σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρίας και η μελλοντική παροχή προνομιακών υπηρεσιών από την Εταιρία αναφορικά με τη χρήση του Ιστοχώρου, καθώς και προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες του Ιστοχώρου χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με την Εταιρία, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται κατά το βέλτιστο οι παραγγελίες τους. Η Εταιρία δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί της τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της.

Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα τυχόν προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν σε τρίτα μέρη που δεν είναι θυγατρικές ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρίες αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή κυβερνητικών κανονισμών,
  2. προκειμένου να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της,
  3. προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο Διαδίκτυο ή του κοινού.

Η Εταιρία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι επισκέπτες/χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Εταιρία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Εντούτοις, αν και η Εταιρία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθούν τα ανωτέρω στοιχεία, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ως άνω τεχνολογίες και διαδικασίες δεν θα προσβληθούν ποτέ και κατά οποιοδήποτε τρόπο.
Προς τούτο, εάν υποπέσει στην αντίληψή οποιουδήποτε επισκέπτη/χρήστη οποιαδήποτε παράνομη, κακόβουλη, μη ενδεδειγμένη ή αθέμιτη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση του Ιστοχώρου, αναλαμβάνει την υποχρέωση όπως γνωστοποιήσει το γεγονός άμεσα στην Εταιρία. Σε διαφορετική περίπτωση θα ευθύνεται και ο ίδιος απέναντι στην Εταιρία.

Δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης
Οι χρήστες του Ιστοχώρου δικαιούνται να ενημερωθούν από την Εταιρία σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρία ή/και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση σε ό,τι αφορά την Εταιρία θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη, έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/και ενέργεια, να αποσταλεί στην εξής διεύθυνση: ΒΙΟΤΕΚ ΜΟΝ ΕΠΕ (NANOBIONIC), Λεωφόρος Κηφισίας 1, Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα Τ.Κ. 151 23 με την ένδειξη «Ιστοχώρος – Δεδομένα» και να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων. Η Εταιρία υποχρεούται να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης.

Επικοινωνία
Σε ό,τι αφορά την Εταιρία, προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11, 12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρίας στη διεύθυνση : ΒΙΟΤΕΚ ΜΟΝ ΕΠΕ (NANOBIONIC), Λεωφόρος Κηφισίας 1, Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα Τ.Κ. 151 23 με την ένδειξη «Ιστοχώρος – Δεδομένα».

Πληροφορίες μη προσωποπαγείς
Κατά την επίσκεψη του Ιστοχώρου της Εταιρίας είναι ενδεχόμενο να συλλεχθούν κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο (μη προσωποπαγή), τα οποία βοηθούν την Εταιρία αποκλειστικά στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της. Για παράδειγμα καταγράφονται τα «domains» από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και γίνεται μέτρηση των δραστηριοτήτων των επισκεπτών στους δικτυακούς τόπους της Εταιρίας, αλλά με τρόπο που τα συλλεγόμενα στοιχεία παραμένουν μη προσωποπαγή, δηλαδή ανίκανα να προσδιορίσουν την ταυτότητα του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και δεδομένα «clickstream» και χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών. Η Εταιρία μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να αναλύσει τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και ως εκ τούτου να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.
Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών διενεργείται μέσω των λεγόμενων «cookies». Η τεχνολογία αυτή δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο έχει τη μορφή ενός μικρού ανώνυμου ίχνους («text file») το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το Ιστοχώρο στο browser του υπολογιστή του χρήστη στη συνέχεια αποθηκεύεται εκεί και μέσω αυτού μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής του χρήστη, αλλά όχι ο ίδιος ο χρήστης. Τα cookies βοηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να γίνεται η επίσκεψη στο Ιστοχώρο της Εταιρίας πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για το χρήστη. Ο χρήστης μπορεί, εάν επιθυμεί, να απενεργοποιήσει εντελώς τα cookies στον browser του. Ωστόσο εάν αυτό γίνει, μερικοί διαδικτυακοί τόποι μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.

Η Εταιρεία με την επωνυμία ΒΙΟΤΕΚ Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. (ΑΦΜ: 800323687, ΔΟΥ: Αμαρουσίου) δημιούργησε τον παρόντα Ιστοχώρο (εφεξής «Ιστοχώρος» ή «Ηλεκτρονικό Κατάστημα») και κάθε πληροφορία ή στοιχείο (π.χ. έγγραφα, αρχεία, κείμενα, γραφήματα) που εμπεριέχεται σε αυτόν (εφεξής «το Υλικό») με σκοπό την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες/χρήστες του Ιστοχώρου σχετικά με την Εταιρεία, την γενικότερη ενημέρωσή τους, τα προϊόντα που προσφέρονται από την Εταιρεία καθώς και την παροχή δυνατότητας στους επισκέπτες/χρήστες να ενημερώνονται για την αγορά, αλλά και την πραγματοποίηση αγορών των προϊόντων της.

Η χρήση του Ιστοχώρου, των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από αυτόν και του Υλικού υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή, οι οποίοι αποτελούν και τη συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και κάθε προσώπου που επισκέπτεται τον Ιστοχώρο σχετικά με τη χρήση αυτού. Η χρήση και περιήγηση στο Ιστοχώρο ενδέχεται να υπόκειται σε κόστος σύνδεσης δικτύου το οποίο επωμίζεται ο χρήστης/πελάτης.

Εάν δεν συμφωνεί ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης, τότε οφείλει να διακόψει την πρόσβαση στο Ιστοχώρο και να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του Ιστοχώρου της Εταιρείας. Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στον Ιστοχώρο και χρήση αυτού (συμπεριλαμβανομένης και της απλής πλοήγησης σε αυτόν) δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από το χρήστη των Όρων Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή. Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης δύναται να επικοινωνεί με την Εταιρεία και τον Ιστοχώρο σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στη ειδική σελίδα «Επικοινωνία».

Τροποποίηση όρων χρήσης
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση του Ιστοχώρου κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η χρήση του Ιστοχώρου υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης/πελάτης οφείλει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους.

Σημείωση αναφορικά με τα προϊόντα
Ο σκοπός της Εταιρείας είναι να προσφέρει υφάσματα υψηλής τεχνολογίας στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα της θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιους να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους ή να νιώσουν καλύτερα, ενώ μπορεί ορισμένοι να μη νιώσουν καμία διαφορά. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την χρήση του προϊόντος συμβουλευτείτε τον γιατρό ή φυσιοθεραπευτή σας. Πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της Εταιρείας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα προϊόντα της Εταιρείας δεν είναι ιατρικά ή φαρμακευτικά, δεν έχουν κατασκευαστεί για ιατρικούς σκοπούς και δεν προσφέρονται για ιατρική θεραπεία. Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Εταιρείας θεωρείται ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί την παρούσα δήλωσή μας.

Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τον Ιστοχώρο της Εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή άθελα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες/πελάτες.

Παραγγελίες Προϊόντων και Προστασία Καταναλωτή
Oι παραγγελίες μέσω του Ιστοχώρου καθώς και οι τηλεφωνικές παραγγελίες αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως και διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν 2251/1994 (όπως ισχύει σήμερα, με όλες τις τροποποιήσεις).

Ο χρήστης/πελάτης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Όροι πραγματοποίησης αγορών
Ο χρήστης/πελάτης δύναται να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί από τα εκάστοτε προσφερόμενα. Τα προϊόντα περιγράφονται με τα ουσιώδη χαρακτηριστικά τους. Η Εταιρεία δύναται ελευθέρως να προσθέτει και να αφαιρεί προϊόντα στο Ιστοχώρο. Η απλή αναζήτηση κάποιου προϊόντος δεν συνεπάγεται την υποχρεωτική αγορά του. Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν φόρο ΦΠΑ – εφόσον υπάγονται σε αυτόν – αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, τα οποία ωστόσο αναλύονται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ο χρήστης/πελάτης μετά την επιλογή προϊόντος, συμπληρώνει τα σχετικά στοιχεία αποστολής κι επιλέγει τον τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια ολοκληρώνει την παραγγελία. Ωστόσο, πριν την πραγματοποίηση της αγοράς δύναται να επιβεβαιώνει την αγορά των προϊόντων που επιθυμεί, προκειμένου να διορθώνει τυχόν λαθεμένες επιλογές μέσα από την ύπαρξη ηλεκτρονικού καλαθιού, ώστε να εντοπίζονται και να διορθώνονται τυχόν σφάλματα και να αποφεύγονται μη επιθυμητές παραγγελίες από το μη εξοικειωμένο καταναλωτή πριν την αποστολή της παραγγελίας. Ο χρήστης/πελάτης πρέπει να αναγνωρίσει ρητώς ότι η παραγγελία συνεπάγεται υποχρέωση πληρωμής και για αυτό το λόγο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπάρχει αντίστοιχη σήμανση για τις λέξεις «Επιβεβαίωση Παραγγελίας». Ο χρήστης/πελάτης πρέπει να αποδεχθεί ρητά τους παρόντες όρους χρήσης της Εταιρείας πριν την επιβεβαίωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Στη συνέχεια, αποστέλλεται στον χρήστη/επισκέπτη ενημερωτικό e-mail με τα στοιχεία της αγοράς, του προϊόντος, της τιμής και των τυχόν εξόδων αποστολής, οπότε και θεωρείται ότι η αγορά/παραγγελία έχει ολοκληρωθεί. Η γλώσσα στην οποία δύνανται να πραγματοποιούνται οι αγορές είναι η ελληνική και η αγγλική.

Τρόποι πληρωμής
O χρήστης/πελάτης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει μέσω των κάτωθι τρόπων πληρωμής:
Για αποστολή του προϊόντος εντός Ελλάδας:
Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση, Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα
Για αποστολή προϊόντος σε άλλες χώρες: Πιστωτική κάρτα, Τραπεζική κατάθεση

Ευθύνη Εταιρείας
Η Εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός από περιπτώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο «Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων»).

Σε καμία περίπτωση ο η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/ και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/ και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/ και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/ και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/ και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/ και υπηρεσίες ή/ και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων από τις συνεργαζόμενες προς τούτο μεταφορικές εταιρίες. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούνται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον του ενός μηνός, η παρούσα μπορεί να καταγγελθεί αζημίως από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο. H Εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά, «ανθρώπινα» λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά των προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας. Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης εντοπίσει κάποιο λάθος ή παρατηρήσει κάτι το ασυνήθιστο (πχ στη τιμή ή τα χαρακτηριστικά του προϊόντος), παρακαλείται να ενημερώνει την Εταιρεία άμεσα στα στοιχεία που θα βρει στη σελίδα «Επικοινωνία».

Παράδοση του Προϊόντος

Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά ως προς τον χρόνο παράδοσης, η Εταιρεία παραδίδει τα προϊόντα στον χρήστη/πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, αλλά οπωσδήποτε εντός 30 ημερολογιακών ηµερών από τη σύναψη της σύµβασης. Ο χρήστης/πελάτης αναγνωρίζει ότι στον Ιστοχώρο αναφέρονται οι συνηθισμένοι χρόνοι παράδοσης, οι οποίοι όμως είναι ενδεικτικοί και ισχύουν στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
Με την επιφύλαξη των παραπάνω αναφερόμενων στην παράγραφο «Ευθύνη Εταιρείας», όταν η Εταιρεία δεν εκπληρώνει την υποχρέωσή της να παραδώσει το προϊόν τη χρονική στιγµή που συμφώνησε µε τον χρήστη/πελάτη ή εντός της ανωτέρω προθεσµίας, ο χρήστης/πελάτης πρέπει να ζητήσει να πραγματοποιήσει την παράδοση εντός επιπλέον προθεσμίας ανάλογης των περιστάσεων. Εάν η Εταιρεία δεν παραδώσει το προϊόν εντός αυτής της επιπλέον προθεσμίας, ο χρήστης/πελάτης δικαιούται να καταγγείλει τη σύµβαση. Μόλις καταγγελθεί η σύµβαση, η Εταιρεία οφείλει να επιστρέψει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, όλα τα χρήµατα που είχαν πληρωθεί βάσει της σύµβασης. Η καταγγελία πραγματοποιείται µε την επιφύλαξη παντός νοµίµου δικαιώµατος του καταναλωτή κατά τις γενικές διατάξεις.

Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων
Ο χρήστης/πελάτης διαθέτει προθεσμία 14 ημερολογιακών ηµερών για να υπαναχωρήσει από την αγορά του προϊόντος μέσω του Ιστοχώρου χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση πέραν του άμεσου κόστους επιστροφής των αγαθών και η Εταιρεία επιστρέφει κάθε πληρωµή που έλαβε από τον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δαπανών παράδοσης, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ηµερών από την ηµέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του χρήστη/πελάτη να υπαναχωρήσει από τη σύµβαση. Η σχετική φόρμα επισυνάπτεται.

Προκειμένου να ενημερώσει ο καταναλωτής τον προμηθευτή για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από την αγορά του προϊόντος δύναται:

  1. είτε να χρησιμοποιήσει τη σχετική φόρμα υπαναχώρησης που επισυνάπτεται. Σε αυτή την περίπτωση, ο προμηθευτής κοινοποιεί αμελλητί στον καταναλωτή επιβεβαίωση παραλαβής αυτής της υπαναχώρησης πάνω σε σταθερό μέσο.
  2. είτε να κάνει οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση που να παρουσιάζει την απόφαση του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

Ο καταναλωτής φέρει το βάρος της απόδειξης ότι άσκησε το δικαίωμα υπαναχώρησης βάσει των ανωτέρω. Ειδικότερα, ο χρήστης/πελάτης επιστρέφει το προϊόν – όπως το παρέλαβε – στην Εταιρεία, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στην Εταιρεία την πρόθεσή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Σε διαφορετική περίπτωση, η Εταιρεία, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί πέραν της αναγκαίας χρήσης του προκειμένου να διαπιστωθεί η λειτουργία του ή το προϊόν έχει αλλοιωθεί ή χτυπηθεί ή καταστραφεί μερικώς ή ολικώς, δύναται να μην το παραλάβει. Η προθεσμία τηρείται εάν ο χρήστης/πελάτης στείλει πίσω τα αγαθά πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ηµερών.

Η Εταιρεία μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρι ο χρήστης/πελάτης να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης αν ο χρήστης/πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η Εταιρεία, και εάν τα έξοδα αποστολής τα έχει επωμισθεί εξαρχής η Εταιρεία για οποιοδήποτε λόγο.

Η επιστροφή των χρημάτων στον χρήστη/πελάτη, θα γίνεται με τον ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην Εταιρεία το τίμημα από την Τράπεζα, η Εταιρεία θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.

Ο χρήστης/πελάτης ευθύνεται για τυχόν µείωση της αξίας των αγαθών µόνο ως αποτέλεσµα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον χρήστη/πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του χρήστη/πελάτη.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση
Σύμφωνα με το νόμο (Άρθρο 3ιβ, περιπτ. ε, Ν. 2251/1994), τα ανατέρω αναφορικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύουν όσον αφορά την προμήθεια σφραγισμένων προϊόντων τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

Δικαιώματα του καταναλωτή από την εγγύηση
Σε περίπτωση που το προϊόν παρουσιάσει πραγματικό ελάττωμα ή λείπει μία ιδιότητά του που είχε συνομολογηθεί, κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης, ο χρήστης/πελάτης δικαιούται: Α. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάστασή του με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη εκ των περιστάσεων ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες, Β. να απαιτήσει τη μείωση του τιμήματος, Γ. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Η Εταιρεία οφείλει να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του χρήστη/πελάτη. Τα ως άνω δικαιώματα του χρήστη/πελάτη παραγράφονται με την πάροδο δύο ετών (διάρκεια νόμιμης εγγύησης) από την παραλαβή του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η εφαρμογή των διατάξεων του Αστικού Κώδικα για την ευθύνη του πωλητή για πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων. Παραίτηση του χρήστη/πελάτη από την προστασία του κατά τις διατάξεις αυτές, πριν από την εμφάνιση του ελαττώματος ή της έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας είναι άκυρη.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα και σήματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Ιστοχώρου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, με την εξαίρεση της προσωπικής χρήσης και μόνο, όχι δηλαδή για δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους, χωρίς πάντα να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Κατ’ εξαίρεση τα ανωτέρω είναι δυνατόν να επιτραπούν μόνο υπό τον όρο της προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης των εταιριών και εφόσον αφορούν τα συναφή δικαιώματα τους.
Δεν επιτρέπεται η δημιουργία ή/και η δημοσίευση βάσης δεδομένων που περιέχει τμήματα του Ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση της Εταιρείας.

Ασφάλεια
Η Εταιρεία εγγυάται ότι δεν αρχειοθετεί με κανένα τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών και στοιχεία ασφαλείας αυτών, καθώς η οποιαδήποτε τυχόν καταχώρηση από τη πλευρά των χρηστών/επισκεπτών γίνεται σε τρίτο διαδικτυακό ιστότοπο, ασφαλή και πιστοποιημένο. Συνεπώς, η Εταιρεία δεν δύναται να φέρει ευθύνη από την τυχόν κακή χρήση των σχετικών στοιχείων.

Απόρρητο Συναλλαγών
Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών των χρηστών/πελατών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών/πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει πρώτα την έγγραφη εξουσιοδότηση τους ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η Εταιρεία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση τεκμηρίωσης της ύπαρξης λάθους.

Σε κάθε περίπτωση o Ιστοχώρος της Εταιρείας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες/πελάτες. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται με την εγγραφή του χρήστη/πελάτη ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η Εταιρεία εγγυάται ότι δεν αρχειοθετεί με κανένα τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών και στοιχεία ασφαλείας αυτών, καθώς η οποιαδήποτε τυχόν καταχώρηση από τη πλευρά των χρηστών/επισκεπτών γίνεται σε τρίτο διαδικτυακό ιστότοπο, ασφαλή και πιστοποιημένο. Συνεπώς, η Εταιρεία δεν δύναται να φέρει ευθύνη από την τυχόν κακή χρήση των σχετικών στοιχείων. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή του χρήστη/αγοραστή για δέσμευση του ποσού της αγοράς. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε ο χρήστης/πελάτης θεωρείται ότι δεν έχει ολοκληρώσει την αγορά.

Προσωπικά Δεδομένα
Κατά την επίσκεψή του χρήστη/πελάτη στον Ιστοχώρο και προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία των προϊόντων, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ Εταιρείας και πελάτη/χρήστη, είναι πιθανό να ζητηθεί η δήλωση ορισμένων προσωπικών στοιχείων (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/πελάτης οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Ο Ιστοχώρος λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα ο χρήστης/πελάτης είναι εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στον Ιστοχώρο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης/πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997. Ειδικότερα, ο χρήστης/πελάτης δικαιούται να ενημερωθεί από την Εταιρεία και τους προμηθευτές των προϊόντων του Ιστοχώρου σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορά αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/και να προβάλλει αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τον αφορά και ειδικότερα να ζητήσει τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση σε ό,τι αφορά την Εταιρεία θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη, έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/και ενέργεια, να αποσταλεί στην εξής διεύθυνση: ΒΙΟΤΕΚ ΜΟΝ ΕΠΕ (NANOBIONIC HELLAS), Λεωφόρος Κηφισίας 1, Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα Τ.Κ. 151 23 με την ένδειξη «Ιστοχώρος – Δεδομένα». Η Εταιρεία υποχρεούται να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης.

Πληροφορίες μη προσωποπαγείς
Κατά την επίσκεψη του Ιστοχώρου της Εταιρείας, είναι ενδεχόμενο να συλλεχθούν κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο (μη προσωποπαγή), τα οποία βοηθούν την Εταιρεία αποκλειστικά στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της. Για παράδειγμα καταγράφονται τα «domains» από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και γίνεται μέτρηση των δραστηριοτήτων των επισκεπτών στους δικτυακούς τόπους της Εταιρείας, αλλά με τρόπο που τα συλλεγόμενα στοιχεία παραμένουν μη προσωποπαγή, δηλαδή ανίκανα να προσδιορίσουν την ταυτότητα του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και δεδομένα «clickstream» και χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών. Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να αναλύσει τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και ως εκ τούτου να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών διενεργείται μέσω των λεγόμενων «cookies». Η τεχνολογία αυτή δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Το «cookie» είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο έχει τη μορφή ενός μικρού ανώνυμου ίχνους («text file») το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το Ιστοχώρος στο browser του υπολογιστή του χρήστη στη συνέχεια αποθηκεύεται εκεί και μέσω αυτού μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής του χρήστη, αλλά όχι ο ίδιος ο χρήστης/πελάτης. Τα cookies βοηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να γίνεται η επίσκεψη στο Ιστοχώρος της Εταιρείας πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για το χρήστη. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί, εάν επιθυμεί, να απενεργοποιήσει εντελώς τα cookies στον browser του. Ωστόσο εάν αυτό γίνει, μερικοί διαδικτυακοί τόποι μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.

«Δεσμοί» (links) προς άλλα sites

Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους ο χρήστης/πελάτης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Newsletters – Ενημερωτικά Δελτία
Το τυχόν ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) το οποίο αποστέλλει κατά καιρούς η Εταιρεία αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και ως εκ τούτου προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Προκειμένου ο χρήστης/πελάτης να λαμβάνει ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) της Εταιρείας συναινεί ρητά στην εγγραφή του στις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και στην παραχώρηση των κάτωθι στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Διεύθυνση E-mail, Τηλέφωνο) στην Εταιρεία, τα οποία υπόκεινται στους όρους της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – ως ανωτέρω. Στο χρήστη σε κάθε αποστολή ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού (πχ. Newsletters) δίνεται η δυνατότητα διαγραφής του από τις αντίστοιχες λίστες.

Παράβαση των όρων χρήσης
Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των παρόντων Όρων Χρήσης, οι χρήστες/πελάτες θα υποχρεούνται σε αποζημίωση για κάθε θετική ή/και αποθετική ζημία της Εταιρείας. Η μη ενάσκηση από την Εταιρεία των δικαιωμάτων της που απορρέουν από τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά. Ρητά η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να επιβλέπει την εφαρμογή των παρόντων κανόνων κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Τελική Διάταξη
Το παρόν συμφωνητικό διέπεται από το ελληνικό δίκαιο. Σε περίπτωση αμφιβολίας σε ό,τι αφορά τη μετάφραση του παρόντος θα υπερισχύει η ελληνική γλώσσα. Κάθε διαφορά, διαφωνία ή διένεξη σχετικά με την εκτέλεση, εφαρμογή ή ερμηνεία του παρόντος και γενικά ό,τι αφορά τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν απ’ αυτήν, θα λύεται από τα Δικαστήρια της Αθήνας, που καθίστανται με την παρούσα αποκλειστικά αρμόδια.